Shelter heeft bekwame en ervaren docenten en instructeurs in dienst die verscheidene opleidingen en trainingen verzorgen. Enerzijds beschikbaar voor externe partijen en anderzijds scholen zij onze werknemers structureel bij of om. Door middel van aantrekkelijk en didactisch sterk onderwijs kan Shelter, leren een plezier maken voor deelnemende kandidaten. Voel u vrij om contact op te nemen indien u vragen heeft. Zie overzicht van het aanbod van trainingen en opleidingen.

Event security officier (blauwe pas)

Voor kandidaten die de evenementen en horeca beveiliging in willen.

Particulier Beveiliger 2 (grijze pas)

Voor de allround beveiligers die in ieder segment van de beveiliging willen werken

Port-security (Haven beveiliging)

Aanvullende module voor werknemers die in de haven werken als beveiliger. De ISPS module die de kandidaten de legitimiteit en erkenning geeft als beveiliger in de haven.

Predictive profiling (Proactief beveiliging)

Aanvullende module waarbij de kern bestaat uit het creëren van inzicht m.b.t. herkennen van afwijkende situaties en potentieel gevaar. Een module die de toekomst heeft binnen het beveiligingsdomein.

BHV, EHBO & ontruimingsoefeningen

Cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening, eerste hulp bij ongevallen. Belangrijke bijscholingstraject om uw werknemers te professionaliseren en zelfredzaam te maken.

Agressiereductie training 

Een training waarbij personeel leert omgaan met agressie vanuit verscheidene hoeken. Tevens bieden wij trainingen binnen bedrijven die te maken kunnen hebben met gijzeling en of overvallen. Een soortgelijk incident brengt een hoop los en kan de schade beperken met goed opgeleid personeel.

Hospitality

Leer uw mensen de kunst van gastvrijheid zonder dat dit ten koste gaan van het primaire doel. Tijdens deze training maken wij mensen bewust van de effecten van hospitality en bieden wij tools om jezelf hierin te professionaliseren.