Wij ‘shelteren” zowel de grote als kleine evenementen omdat wij daar goed in zijn. We zijn flexibel, betrouwbaar en communicatief vaardig om uw evenement tot een succes te maken. Shelter heeft een ervaren evenementen team met betrekking tot verscheidene evenementen door het hele land.

Wij staan u ook graag bij gedurende het voortraject en evaluatie van het evenement. Door de korte en transparante lijnen met overheidsinstanties gedurende uw evenement garanderen wij een zorgeloos en onvergetelijk evenement.

Verkeerregelaars  

Rondom een groot evenement dient ook met regelmaat het verkeer geregeld te worden. U hoeft zich daar geen zorgen om te maken. Shelter heeft gecertificeerde verkeersregelaars die het verkeer in en rondom uw evenement in professionele en gastvrije banen leiden. Naast de reguliere evenementen zijn onze verkeersregelaars ook operationeel voor wegafzettingen, calamiteiten en wegwerkzaamheden op de openbare wegen. U wenst het en wij voeren het uit.

Service medewerkers, Host & Hostesses

U wilt u gasten, bezoekers en klanten het gevoel geven dat zij welkom zijn en tevens graag terugkeren. Onze service medewerkers zorgen hier vanuit hun natuurlijke aard voor. Zo heeft Shelter service medewerkers die hopsitality en proactief te werk gaan. Nadrukkelijk aanwezig als gastheren en gastvrouwen om uw gasten, bezoekers en klanten een heerlijk gevoel van welkom te geven.

Animale beveiliging

Shelter heeft hondengeleiders in haar team. Deze hondengeleiders zijn gecertificeerd en in het bezit van de juiste vergunningen. Shelter vindt het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen en eist daarom van haar werknemers dat zij zich voortdurend ontwikkelen.

Deze hondengeleiders kunnen worden ingezet bij objecten, evenementen of terreinen met een hoog of verhoogd risico. Hondengeleiding bewijst al jaren een effectieve preventieve werking te hebben.

Uitgebreidere wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.